Ce pensie are Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului: Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine

Viorel Lis, a vorbit recent într-un interviu despre viața personală, cât și cea profesională. În urma acestor discuții, fostul primar al capitalei a mărturisit și care este pensia sa lunară de la stat.

Din punct de vedere personal, bărbatul de 76 de ani a mărturisit că cea mai mare avere a sa este Oana, soția sa, pe care acesta vrea să o facă în continuare fericită cât mai mult cu putință, scrie Cancan.

Din punct de vedere profesional, fostul primar al Bucureștiului a făcut mărturisiri neașteptate. Printr-o confesiune ironică, Lis a spus că singura avere pe care o are este cea de la stat, de nici 4.000 de lei.

„Eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, împreună cu soția. Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine. Am avut un apartament, pe care i l-am dat Oanei. Nu am decât o moștenire de la țară, asta-i toată averea mea.”, a spus Viorel Lis.

Viorel Lis a fost primarul Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, și apoi a devenit primar plin, după ce a fost ales ales de bucureșteni pentru mandatul 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati