Ce program au mall-urile și hipermarketurile pe 30 noiembrie și 1 decembrie

Reprezentanţii marilor hipermarketuri și mall-uri au stabilit orele între care oamenii vor putea face cumpărături în aceste zile libere.

Programul magazinelor de Sfântul Andrei și 1 decembrie:

Programul Colloseum Mall

Reprezentanții centrului comercial arată că acesta va avea program normal de funcționare, după cum urmează: orele 10:00-22:00 pentru Mall Colosseum și 7:30- 22:00 pentru galeria comercială Carrefour Colosseum.

Programul Militari Shopping Center

Centrul comercial va avea program normal între orele 10:00-22:00.

De asemenea, Militari Shopping Center a pregătit și un eveniment special în această perioadă: o sesiune de fotografie pentru familii semnată de Cristian Șuțu, între 25 noiembrie și 1 decembrie, în intervalul 16:00-20:00.

Programul AFI Cotroceni

Reprezentanții AFI Cotroceni arată că nu există un program special pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, mallul urmând să funcționeze conform programului normal, respectiv 10:00 – 22:00.

De asemenea, AFI Cotroceni sărbătorește Ziua Națională a României la Cinema City, pe data de 1 decembrie urmând să fie proiectat un program special de filme românești.

Programul ParkLake Shopping Center

Centrul comercial informează că programul de funcționare va fi cel obișnuit pe datele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

În perioada 28 noiembrie – 8 decembrie însă, clienții sunt așteptați în zona Main Square pentru a admira 10 costume purtate de artiștii români în timpul celebrului musical Mamma Mia.

Programul Băneasa Shopping Center

Ca și celelalte centre comerciale, reprezentanții Băneasa Shopping Center transmit faptul că programul de funcționare va fi normal, între orele 10:00-22:00.

Programul Mega Image

Reprezentanții retailerului transmit că programul de funcționare al magazinelor va fi normal în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, respectiv 7:00-22:00.

Programul Carrefour

Carrefour arată faptul că în minivacanța de 30 noiembrie și 1 decembrie programul magazinelor va fi normal.

Programul Profi

De asemenea, reprezentanții Profi transmit faptul că magazinele din rețea vor avea program normal în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, între orele 8:00 și 22:00.

Programul Lidl

La rândul lor, cei e la Lidl subliniază faptul că programul magazinelor pe care le operează vor avea program obișnuit, fără schimbări față de alte zile.

Programul Auchan

Nu în ultimul rând, retailerul Auchan arată faptul că programul magazinelor din rețea va fi cel normal.

Totodată, compania derulează o campanie în social media în care îi invită pe români să facă o poză tricolorului românesc și să o afișeze pe conturile de socializare cu tag la pagina Facebook Auchan (RO) și hashtagul #Mândrucăeștiromân, urmând ca ulterior aceștia să fie înscriși într-o tombolă unde vor putea câștiga unul din cele 10 premii de 1.000 euro ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

De altfel, nici magazinele precum Jumbo sau Ikea nu vor avea un program diferit de funcționare în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2022.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati