Ce spune ministrul Agriculturii despre jurnalul lui Petre Daea: ,conține toate lucrurile pe care le-a făcut’

La urechile Guvernului a ajuns vestea renumitului jurnal de activitate ținut în secret de Petre Daea. Cel din urmă a dorit ca scrierile să ajungă la succesorul său, așa că Florin Barbu și-a exprimat și primele reacții despre conținutul găsit.

Ministrul Agriculturii, despre scrierile din jurnalul lui Petre Daea

Fostul ministru al Agriculturii a fost atent la detalii și nu a pierdut nimic din vedere, iar pentru asta a decis să țină un jurnal special pentru cel care îi va lua locul. Iată că Florin Barbu a citit cele scrise de Daea și a confirmat că nu este vorba despre un jurnal intim, ci de unul de activitate, dar totuși scris de mână.

„Da, l-am citit, normal. Nu este un jurnal, ci un document, care conține toate lucrurile pe care le-a făcut și toate proiectele pe care le-a început. E un jurnal de activitate. E scris de mână. Cred că l-a făcut și public”, a mai spus ministrul.

Întrebat dacă are în plan să îl aducă pe Daea în minister pe post de consilier, Barbu a răspuns că: „Nu mă gândesc să-l aduc la minister, deocamdată. Nu lucrez cu consilieri foarte mult, lucrez cu fermierii români. Nu iau nicio decizie fără ei.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati