Ce sumă a plătit Ana Baniciu pentru repatrierea din Israel. „Trebuie să aveți suma asta, altfel nu puteți zbura”

0
862
Foto; Facebook / Ana Baniciu

Artista Ana Baniciu a fost surprinsă în Tel Aviv, în timpul bombardamentelor, alături de soțul ei Edy Kovacs și de prietena sa apropiată, cântăreața Raluka. Din fericire, au reușit să se întoarcă pe meleagurile românești. Însă, cât i-a costat revenirea în țară?

Ea a dezvăluit că au fost informați că pot suna la consulat și la Ambasadă pentru a anunța că doresc să plece din Israel și că TAROM organizează zboruri către București.

Cu toate acestea, este important de menționat că aceste zboruri nu sunt gratuite, așa cum a explicat cântăreața Ana Baniciu, care a relatat experiența sa personală și costul unui bilet de întoarcere.

Ana Baniciu a plătit 350 de euro de persoană pentru biletul de întoarcere, sumă care nu a fost menționată anterior la televizor. Ea a subliniat importanța faptului că aceste bilete sunt cu plată și că oamenii trebuie să aibă fondurile necesare pentru a zbura.

Cât a plătit Ana Baniciu pentru a se întoarce în România

„Așadar, s-a menționat la televizor că puteți suna la consulat, că sunteți cumva obligați să sunați la Ambasadă și la consulat, să anunțați că sunteți pe teritoriul Israelului și că vreți să plecați. Fiți atenți și pe Facebook-ul TAROM-ului și la ei pe site, noi am văzut pe Facebook în acea seară că au postat că organizează niște curse înspre București. Înțeleg că mai este una mâine seară (10 octombrie n.r).

Pentru consulat este foarte dificil să găsească disponibile ca să poată zbura TAROM-ul de acolo, de aceea sunt atât de puține zboruri, presupun, dar ce era de menționat și important și nu s-a auzit la televizor până acum, este că acest bilete costă. Nu sunt gratis. Știu că sunt foarte mulți pelerini care nu își permit să achiziționeze aceste bilete.

Așadar, sunt mulți pelerini acolo care au venit în pelerinaj, evident că au plătit un pachet care conținea și biletul de întoarcere, și nu mai au bani să se întoarcă presupun. Aici o să intervină statul și Guvernul României să îi ajute pe oamenii ăștia să se întoarcă. Însă, liniile TAROM sunt linii normale absolut, se plătește. Am plătit 350 de euro de persoană, adică 3.500 de lei amândoi, de cuplu, pentru biletul de întoarcere.

Asta nu s-a auzit la televizor până acum, se aude doar că Guvernul susține TAROM-ul și trimite aeronave acolo, doar că să știți că dacă ajungeți în aeroport trebuie să aveți banii ăștia, altfel nu puteți zbura, nu puteți să vă achiziționați biletele. E foarte simplu”, a transmis Ana Baniciu pe contul ei de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.