Ce tip de evenimente s-au organizat în pandemie în București?

Pandemia a fortat un numar mare de oameni sa isi schimbe planurile in ceea ce priveste evenimentele ce adesea se organizau cu multi oameni in locatii inedite. Ceremoniile si petrecerile de absolvire au fost anulate, reuniunile de familie nu au avut loc, botezurile s-au sarbatorit cu un numar minim de invitati sau au devenit virtuale si nuntile au fost reprogramate. Cand vorbim de astfel de evenimente, stim ca timpul si cheltuielile pe care le implica organizarea unei nunti sunt adesea imense. A-ti anula nunta sau alte evenimente mari devine o lovitura emotionala si financiara.

Evenimente in Bucuresti cu regulile in vigoare

Totusi, daca respecti anumite reguli, nu inseamna ca trebuie sa-ti anulezi ceremonia. Cu o planificare si atentie pentru detalii, nunta poate fi totusi uimitoare, chiar daca tipul de organizare este putin mai restrans decat cel planificat initial. De fapt, anul acesta, in Bucuresti, au fost organizate multe evenimente, cu respectarea masurilor de pandemie. Vorbim de nunti, botezuri sau alte evenimente, chiar si corporate, dar si concerte, gale sau lansari de carte. Da, lumea inca merge inainte si, probabil, va trebui sa ne adaptam si sa invatam sa traim cu asta. Noi, ca oameni, suntem animale sociale si nu putem sa nu traim fara a ne intalni cu ceilalti. Iar, in lumea agitata de azi, ce presupune serviciu, copii si alte indatoriri, evenimentele sunt cele mai bune ocazii de a ne intalni cu prietenii si familia. Si pentru ca, pandemie, sau nu, nu trebuie sa ne scape niciun eveniment, un fotograf pentru nunta, botez sau evenimente in Bucuresti este necesar. Un fotograf precum FotoStoian va respecta toate regulile pandemiei si, in consecinta, a participat in Bucuresti la foarte multe evenimente conditionate.

Nuntile, botezurile si alte evenimente din Bucuresti au avut o extra-planificare

Bucuresti evenimentPoate parea o nebunie sa spui ca oamenii trebuie sa se implice intr-o planificare suplimentara, dar acesta este adevarul. Atunci cand echilibram nunti, botezuri si alte evenimente organizate si pandemie, cheia consta intr- planificare atenta. Cele mai multe evenimente din Bucuresti s-au organizat respectand regulile. Au fost organizate evenimente in interior cu un numar mic de oameni si in exterior la fel. Au fost organizate si concerte, cu muzica live, cu o planificare mult mai riguroasa, cerandu-se certificatul verde pentru o sigranta mai mare. Unii si-au organizat nunta si au reusit sa transmita ceremonia in direct pentru oaspetii care nu puteau fi acolo in persoana. Chiar si pentru botez s-a luat aceasta masura. 

Planificarea unei nunti este o sarcina grea oricum, si a oricarui eveniment in general, dar pandemia a facut ca acest lucru sa fie si mai complex. In plus, evenimentele organizate au trebuit sa nu faca ca presiunea pandemiei sa se simta atat de rau pe umerii invitatilor pentru ca, nu-i asa, acestia au venit sa se simta bine. De aceea, fie ca vorbim de nunta, fie ca vorbim de botez sau alt eveniment, organizarile din Bucuresti de anul acesta au constat dintr-un plus de efort din partea celor care au pus totul la cale pentru a face o situatie nenaturala sa fie cat mai naturala. Nu s-a uitat nici de fotografie pentru evenimete, pentru ca, asa cum am spus mai sus, indiferent de situatie, totul trebuie surprins pentru anii ce vor veni.

Anul acesta s-a impus noua eticheta de organizare 

Deci, care sunt noile comportamente de care au trebuit sa se tina cont in organizarea unui botez, nunti sau alt tip de eveniment? Multe dintre ele au implicat luarea de actiuni cu care ne-am obisnuit cu totii in ultimul timp. Cu totii s-au asigurat ca au suficient spatiu pentru ca oaspetii si participantii sa aiba numarul necesar de metri distanta reglementati. In multe locuri, oamenii trebuiau sa poarte masti si sa aiba locuri special desemnate unde sa se dezinfecteze sau sa se spele pe maini. 

Atentie la raspandirea virusului

Este groaznic, dar trebuie sa ne gandim ca virusul se raspandeste prin picaturi din nas si gura. Cand oamenii canta sau vorbesc tare, exact acest lucru se intampla. Asadar, muzica la botez sau nunta a fost de multe ori la un volum mai mic, pentru a nu-i forta pe invitati sa vorbeasca tare pentru a fi auziti. In plus, in loc de muzica live, la unele evenimente, a fost adus un DJ. Totusi, nu a lipsit expertul in fotografie pentru evenimente

Locatia ideala pentru evenimente

Cu toate detaliile suplimentare de care s-a tinut cont pentru a organiza o nunta, un botez sau un eveniment in climatul actual, locatia a fost un alt punct cheie. In Bucuresti sunt locatii superbe si organizatorii de  evenimente au ales cele mai frumoase localuri sau gradini pentru a organiza evenimentele in deplina siguranta, dar si pentru a-i face pe participanti sa se simta bine. A fost o munca titanica sa organizezi evenimente in al doilea an pandemic, dar rezultatele au fost pe masura. Evenimentele din Bucuresti, surprinse adesea in fotografii, au fost minunate si vor ramane mult timp in mintea celor prezenti.

Tot raul spre bine 

Vremurile sunt grele pentru cuplurile care doresc sa se casatoreasca, pentru tinerii parinti care doresc sa isi boteze copilul sau pentru cei care vor sa organizeze alte evenimente. Da, listele de invitati au trebuit sa fie reduse drastic si atentia este un sporita. In plus, intrarea la evenimente este conditionata. Dar cu planificarea corecta si un loc grozav, nunta, botezul sau evenimentul a fost unul de vis. In plus, fotografiile sunt marturie si nu se simte nicio tensiune ce reiese din imaginile surprinse de fotograful profesionist.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati