Ce trasee STB se vor modifica ca urmare a desfăşurării mitingului din Bucureşti

Ca urmare a desfăşurării în Piaţa Victoriei, a mitingului organizat de Grupul de Acţiune Civică Diaspora pentru România, precum şi a protestului desfăşurat în Piaţa Revoluţiei, la data de 10 august, Societate de Transport Bucureşi a anunţat că va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

1) Începând cu ora 14:30 până la ora 19:00 :

Linia 300 va funcţiona pe traseul de bază între cap linie ,,Bd. Nicolae Bălcescu” şi intersecţia Bd. Lascăr Catargiu/Bd. Gheorghe Manu, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Gheorghe Manu, Str. Occidentului, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul actual.

Linia 361 va funcţiona pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 381 va funcţiona pe un traseu scurtat, între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Romană.

Linia 783 va funcţiona pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascǎr Catargiu, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 784 va funcţiona pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Cal. Victoriei, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia turistică va funcţiona pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Cal. Victoriei, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

2) Începând cu ora 19:00 până la ora 20:30 :

Linia 300 va funcţiona pe sens ,,Clăbucet” pe un traseu modificat de la intersecţia Bd. Gheorghe Magheru/Bd Dacia (Piaţa Romană), pe Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu,  Str. Berzei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, cu întoarcere pe un traseu modificat de la intersecţia Bd. Ion Mihalache/Piaţa Victoriei, pe Str. Buzeşti, Str. Occidentului, Bd. Gheorghe Manu, Str. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, apoi traseul de ducere.

Linia 361 va funcţiona pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul de bază, cu întoarcere pe un traseu modificat de la intersecţia Bd. Gheorghe Magheru / Bd. Dacia, pe  Bd. Dacia, Cal. Dorobanţi, Bd. Constantin Prezan, apoi traseul de ducere.   

Linia 381 va funcţiona pe un traseu scurtat, între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Romană.

Linia 783 va funcţiona pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’, pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascǎr Catargiu, apoi traseul de bază, cu întoarcere pe un traseu modificat de la intersecţia Bd. Gheorghe Magheru / Bd. Dacia, pe Bd. Dacia, Cal. Dorobanţi, Bd. Constantin Prezan, apoi traseul de ducere.  

Linia 784 va funcţiona  pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Cal. Victoriei, apoi traseul de bază, cu întoarcere pe un traseu modificat de la intersecţia Bd. Gheorghe Magheru/Bd. Dacia, pe Bd. Dacia, Cal. Dorobanţi, Bd. Constantin Prezan, apoi traseul de ducere.  

Liniile 126 şi 368 vor funcţiona de la Piaţa Romană pe Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, apoi traseele de bază.

Linia 133 va funcţiona pe un traseu modificat de la intersecţia Piaţa Gării de Nord / Cal. Griviţei, pe Bd. Gh. Duca, Bd. Alex. Ioan Cuza,  Şos. Nicolae Titulescu, prin Pasajul Victoriei, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Ştefan cel Mare, Calea Dorobanţi, Bd. Dacia, apoi traseul de bază.

Celălalt sens nu se modifică.

Linia 178 va funcţiona pe traseul de bază, între terminalul ,,Cartier Militari” şi intersecţia Str. Ştirbei Vodă / Str. Berzei, apoi pe un traseu modificat pe Str. Berzei rond Piaţa Emil Cioran (intersecţia Str. Berzei / Str. Mircea Vulcănescu), cu întoarcere pe Str. Mircea Vulcănescu, apoi traseul de bază.  

Liniile 79 şi 86 vor funcţiona de la terminalele ,,Bd. Basarabia’’, respectiv ,,Arena Naţională’’ pe un traseu modificat de la intersecţia Bd. Pache Protopopescu/Str. Iancu Cavaler de Flondor, pe Bd. Pache Protopopescu, Bd. Carol I, Bd. Regina Elisabeta, Piaţa Mihail Kogălniceanu, Cal. Plevnei, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Baldovin Pârcălabu, Str. Gării de Nord, terminal ,,Gara de Nord’’, cu întoarcere pe Str. Witing, Calea Plevnei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, Str. Popa Nan, respectiv Str. Matei Voievod, apoi traseele de ducere.          

Linia turistică va funcţiona  pe un traseu modificat de la ,,Piaţa Arcul de Triumf’’ pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul de bază.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati