Ce vrea Metrorex să facă în locul magazinelor de la metrou

2
508

Metrorex va încheia un parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” pentru renovarea locurilor lăsate goale după dezafectarea spațiilor comerciale amplasate ilegal. Astfel, studenții, sub coordonarea cadre lor universitare, vor contribui la eforturile de a reda stațiilor de metrou un suflu nou și un concept de amenajare adaptat transportului modern de călători.

Metrorex informează că, pe 21.04.2021, la sediul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” a avut loc o întâlnire între directorul general al Metrorex, domnul Ștefan Paraschiv, rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” București, domnul prof. univ. dr. arh. Marian Moiceanu și domnul președinte al Senatului, prof. dr. arh. Cristian Drughean.

Participanții la întâlnire au discutat despre elaborarea unui parteneriat între instituții pentru explorarea de idei și concepte în vederea amenajării stațiilor de metrou din București, cu accent pe acelea în care au fost dezafectate spațiile comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului, arată sursa citată.

Studenții vor reda stațiilor de metrou un suflu nou

După finalizarea acestei faze exploratorii și semnarea unui parteneriat între Metrorex și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București va fi lansat un prim proiect în cadrul Facultății Arhitectură de Interior pe această temă.

”Astfel, studenții, sub coordonarea cadrelor universitare, vor contribui la eforturile de a reda stațiilor de metrou un suflu nou și un concept de amenajare adaptat transportului modern de călători”, mai spune sursa citată.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.