CEC Bank, mesaj în contextul în care mulți români boicotează băncile austriace: „Dacă te-ai gândit să schimbi banca…”

Banca românească de stat CEC Bank a postat un mesaj prin care îndeamnă clienții să îi aleagă serviciile, dacă doresc să își schimbe banca. Mesajul vine în contextul în care mulți români au început să boicoteze băncile austriece BCR (controlată de Erste) și Raiffeisen Bank, relatează economedia.ro.

„Dacă te-ai gândit să schimbi banca… Ai aici o opțiune: https://www.cec.ro/pachet-cont-bancar-grija-completa”, este mesajul băncii românești.

Mesajul a fost criticat de câțiva internauți. Printre critici:

„România are nevoie de ambasadori puternici în Europa și în lume, nu de trucuri ieftine pe Facebook”, este unul dintre mesaje.

„CEC Bank o astfel de abordare arată caracterul. Bucuria voastră dusă la nivel de marketing. Să vă bucurați așa mult că Austria ne-a refuzat intrarea? Pe toți ne doare abordarea lor, dar hai să fim cerebrali și să lăsăm ca totul să se întâmple natural, pentru că se va întâmpla! Jenant, dar da, ține la o anumită categorie de oameni. Nu boicotăm și acționariatul vostru? Că ei sunt cei care ne-au dus în situația asta! Ăia de vă țin pe voi în spate!”, este alt mesaj.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati