CEC Bank semnează un parteneriat cu TAROM

0
277
sursa foto: www.forbes.ro

CEC Bank semnează un parteneriat cu TAROM, prin care vor fi asigurate servicii de acceptare la plată a cardurilor bancare emise sub siglele Visa şi Mastercard, prin preluarea decontării tranzacţiilor card derulate pe pieţele internaţionale, realizată până în prezent printr-o bancă din afara României, a anunţat luni banca.

„Două branduri româneşti de tradiţie au hotărât să îşi dea mâna pentru semnarea unui parteneriat pe zona tranzacţiilor cu carduri. Banca noastră este un jucător important, care sprijină economia reală şi companiile româneşti, lucru pe care l-am dovedit deja prin cifre. Pentru noi este foarte important să susţinem proiecte de impact, iar una dintre direcţiile principale şi în cazul acestui parteneriat este contribuţia la creşterea gradului de digitalizare a business-urilor”, a declarat Bogdan Neacşu, preşedintele CEC Bank.

La rândul său, Costin Iordache, CFO TAROM, a afirmat că serviciile companiei TAROM pe pieţele externe reprezintă o prioritate, în contextul în care România a devenit în ultimii ani un important hub turistic şi de business.

„TAROM este şi va rămâne un deschizător de drumuri – a fost una dintre primele companii aeriene comerciale din lume, iar în prezent rămâne una dintre cele mai importante mărci româneşti, un simbol al României, o companie aeriană cu tradiţie recunoscută în întreaga lume. TAROM este un partener de încredere al românilor şi a dovedit acest lucru de-a lungul anilor. Serviciile companiei TAROM pe pieţele externe sunt o prioritate pentru noi, în contextul în care România a devenit în ultimii ani un important hub turistic şi de business. Prin urmare, am decis să facem tranziţia de la o bancă internaţională la una românească pentru decontarea tranzacţiilor internaţionale. Echipele care au colaborat la implementarea acestui proiect merită toate aprecierile noastre, acesta fiind unul dintre proiectele cu care vrem să ne menţinem la înălţime şi să continuăm tradiţia aviaţiei româneşti”, a menţionat Costin Iordache.

CEC Bank va asigura pentru TAROM, în această etapă, decontarea tranzacţiilor internaţionale de achiziţionare prin carduri a biletelor de transport aerian cumpărate prin intermediul agenţiilor de turism externe acreditate IATA.

Astfel, vor fi fluidizate procesele de decontare financiară ale companiei TAROM cu agenţiile de turism acreditate IATA din reţeaua internaţională de distribuţie a transportatorului aerian naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.