Cel mai bine plătit job al săptămânii, în IT

Cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie vine din IT, potrivit datelor transmise de platforma de recrutare bestjobs.

Astfel, o companie românească ce oferă servicii de dezvoltare software, aplicaţii mobile sau dezvoltare de algoritmi IA (inteligenţă artificială) recrutează un IT team lead, oferta salarială fiind de 3.200 de euro pe lună.

Compania are birouri în Bucureşti, Galaţi şi Brăila, dar job-ul este remote.

În top trei salarii în funcţie de domeniu, transmite bestjobs, săptămâna aceasta au fost un tehnician analiză electronică într-o fabrică din Cluj-Napoca, un manager de vânzări pentru o companie din Timişoara ce produce componente şi subansamble pentru diverse industrii (auto, aeronautică, utilaje) şi un analist procesare comenzi pentru o firmă din Bucureşti care oferă servicii digitale în domeniul ecommerce. În toate cazurile salariul este de 2.000 de euro pe lună.

Cele mai mari oferte şi cereri de job-uri au fost, ca de obicei în ultima perioadă, în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, în domenii precum financiar, IT şi specialişti / tehnicieni. În schimb, cele mai slabe oferte şi cereri au fost în Zalău, Bacău, Suceava, Piteşti, Târgovişte, Baia Mare şi Piatra Neamţ, în domenii ca sector public, agricultură şi educaţie.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati