Cel mai nou sens giratoriu din Măgurele, construit de la zero / VIDEO

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat finalizarea lucrărilor la cel mai nou sens giratoriu din Măgurele, construit de la zero. Acest proiect are ca scop creșterea siguranței rutiere și fluidizarea traficului în zonă.

„Aceste imagini recente din centrul orașului Măgurele demonstrează diferențele pe care le aduce noul sens giratoriu”, a declarat Thuma.

El a subliniat importanța acestui proiect, având în vedere reabilitarea drumului DJ 401A și creșterea intensității traficului. „Sensul giratoriu sporește siguranța atât pentru conducătorii auto, cât și pentru pietoni, având în vedere incidentele frecvente în această intersecție”, a adăugat acesta.

Cu peste 11.000 de locuitori, Măgurele este o zonă care atrage și un număr semnificativ de tranzitori între București, Ilfov și Giurgiu.

  • Thuma a menționat că noul giratoriu este parte dintr-un proiect mai amplu, care include alte două giratorii construite de la zero, cele din Cernica și Bălăceanca, vizând îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județ.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati