Cele mai căutate titluri Nemira, Nemi şi NEZUMI la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2024

Editurile Nemira, Nemi şi NEZUMI şi-au pregătit standurile şi au aşteptat cititorii la Salonul Internaţional de Carte Bookfest cu cele mai noi şi dorite apariţii editoriale, pachete-cadou, titluri perfecte pentru vacanţă, recomandări #decitit şi multe alte surprize.

Cititorii nu s-au lăsat aşteptaţi, astfel că fiecare vizitator şi-a găsit lectura ideală pentru #plăcerealecturii oricând, oricum, oriunde. În topul preferinţelor acestora s-au numărat cărţile de ficţiune străină, titlurile de science fiction, fantasy şi thriller din imprintul Armada, volumele de nonficţiune din imprintul Orion, cele dedicate artelor spectacolului lansate în colecţia Yorick, dar şi cărţile semnate de autorii români din imprintul n’autor.

Pe primul loc în topul vânzărilor Nemira, s-a aflat „Îţi place mai întunecat” al lui Stephen King, o colecţie extraordinară de douăsprezece povestiri scurte în traducerea Ruxandrei Toma, considerate de autor şi de profesionişti ai industriei de carte drept unele dintre cele mai bune scrise de acesta.

Titlul este urmat îndeaproape în top de unul dintre cei mai iubiţi scriitori contemporani, Matt Haig, cu un nou volum care completează colecţia de autor. „Familia Radley” a venit la Bookfest şi le-a propus cititorilor o lectură deopotrivă alertă şi neaşteptată, dar şi înduioşătoare.

Autoarea de bestseller Natasha Lester a revenit cu o lectură emoţionantă, „Croitoreasa din Paris”, un roman memorabil despre secrete de familie, cel de-Al Doilea Război Mondial, tragedii şi suferinţă din dragoste.

Cei care au trecut pe la standul editurii au ales fie să călătorească în imaginaţie cu lecturi-vacanţă precum „Hotelul Portofino. Îndrăgostiţi şi mincinoşi” de J. P. O’Connell, continuarea bestsellerului cu acelaşi nume, fie să se întâlnească cu megastarul Michael Jackson. În „Moonwalk”, o carte remarcabil de sinceră şi de curajoasă, acesta sparge pentru prima dată bariera de tăcere care l-a înconjurat de-a lungul timpului.

Şi non-ficţiunea a fost de interes pentru cititori. În topul preferinţelor acestora s-a aflat un titlu bestseller, „Anul care îţi va schimba viaţa” de Brianna Wiest, o incursiune de 365 de zile pe drumul dificil al transformării de sine.

În topul alegerilor de la Bookfest 2024 s-a numărat şi „Ultima carte”, de Marian Coman, un roman seducător sub forma unor consemnări diaristice, cu ingrediente science-fiction, horror şi policier, ce reuşeşte captiveze chiar şi multă vreme după ce lectura s-a terminat.

„Dar Motan” rămâne cel mai bun prieten al micilor cititori, astfel că îndrăgita serie scrisă de Cristina Andone şi ilustrată de Emi Balint, ocupă primele locuri în topul Nemi.

Alegerile cititorilor NEZUMI, primul imprint de manga traduse direct în limba română, ne arată că adolescenţii români se aliniază preferinţelor internaţionale, iar volumele din seriile „Atelierul vrăjitoarelor” sau „Minciuna ta din aprilie”, dar şi „Justiţiarii din Tokyo” sau „Atacul Titanilor” conduc topul vânzărilor NEZUMI.

Top 10 Editura Nemira

1. îţi place mai întunecat, Stephen King
2. Familia Radley, Matt Haig
3. Hotel Portofino. Îndrăgostiţi şi mincinoşi, J. P. O’Connell
4. Croitoreasa din Paris, Natasha Lester
5. Ultima carte, Marian Coman
6. Silozul, Hugh Howey
7. Cântecul munţilor, Nguyen Phan Que Mai
8. Anul care îţi va schimba viaţa, Brianna Wiest
9. Moonwalk, Michael Jackson
10. Asasina de zei, Hannah Kaner

Top 5 Nemi

1. Dar Motan Visează, Cristina Andone
2. Dar Motan Înoată, Cristina Andone
3. Lama Lama dor de mama, Anna Dewdney
4. Ghidul micului astronom, Adrian Şonka
5. Nasturele norocos – Michael Morpurgo

Top 5 Nezumi

1. Seria Atelierul Vrăjitoarelor
2. Shino nu îşi poate spune numele
3. Seria Minciuna ta din aprilie
4. Seria Atacul Titanilor
5. Seria Justiţiarii din Tokyo

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati