Cele mai noi locuri de muncă din domeniu IT, prezentate în cadrul PoliFest

Evoluţia spectaculoasă a sectorului IT în România, împreună cu oportunităţile profesionale pe care le oferă, au ajuns un subiect de interes atât pentru studenţi, cât şi pentru specialiştii care urmăresc să facă următorul pas în carieră. PoliFest va reuni, între 7 şi 9 aprilie, în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti, unele dintre cele mai importante companii din ţară, care vor răspunde tuturor întrebărilor şi vor prezenta cele mai noi oferte de locuri de muncă.

Industria de software şi IT a ajuns în 2021 în top 5 angajatori din România. În ultimii 5 ani, industria de software şi servicii IT a crescut de aproape 3 ori mai repede decât economia naţională, ajungând ca în prezent să aibă un impact de peste 6,2% din PIB-ul ţării (potrivit unui raport recent ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii). Cererea de forţă de muncă din acest sector continuă să fie în creştere, iar salariile sunt unele dintre cele mai promiţătoare din România.

În cadrul festivalului, Universitatea Politehnica din Bucureşti va reuni unele dintre cele mai importante companii angajatoare din România precum Orange, Wing Computer Group, Schwarz IT HUB Romania, Honeywell, Teletrans, Vodafone, Crystal System Group Ltd. şi multe altele. Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a PoliFest vor fi prezenţi peste 10.000 de studenţi şi liceeni care se vor putea informa în detaliu atât din perspectiva educaţională, cât şi în ceea ce priveşte opţiuni de dezvoltare a unei cariere pe care cele peste 100 de companii de top le vor prezenta pe parcursul celor trei zile ale evenimentului.

PoliFest este un festival educaţional organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti şi aflat la cea de-a 11-a ediţie. Evenimentul reuneşte în fiecare an companii angajatoare, conferinţe, studenţi elevi precum şi facultăţi care îşi prezintă oferta educaţională şi organizează vizite în laboratoare, amfiteatre sau alte facilităţi oferite de universitate. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi https://upb.ro/polifest/.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati