Celebrul DJ olandez Nicky Romero vine la SAGA Festival din București

Nicky Romero, unul dintre cei mai apreciați DJ-i din lume, vine pentru prima dată în București, la SAGA Festival, care va avea loc în perioada 10 – 12 septembrie.

DJ, producător și proprietar al unui renumit label de muzică dance electronică, Protocol Recordings, Nicky este o forță a industriei muzicale internaționale. De la hiturile „Toulouse” și „I Could Be The One” la #1 în US Dance Radio „Sometimes”, feat. DallasK & Xylo, artistul are în portofoliu o discografie impresionantă formată din piese originale, remixuri, coproducții, care demonstrează capacitatea sa de a evolua în peisajul muzicii electronice ce este într-o continuă schimbare.

România este o țară specială, cu un vibe fantastic. După mai bine de un an în care am simțit foarte tare lipsa publicului, sunt nerăbdător să aduc la București un show exploziv, la SAGA Festival. Voi fi pentru prima dată în capitala României, iar acesta este încă un motiv să facem din această experiență una de neuitat. Ne vedem în septembrie cu foarte multă energie și chef de distracție”, a spus Nicky Romero.

De-a lungul timpului, Nicky Romero a încheiat colaborări de succes cu artiști de top precum Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și Timmy Trumpet, potrivit unui comunicat de presă.

De la începutul carierei sale, Nicky Romero a fost headliner la festivaluri importante de muzică electronică precum Tomorrowland, Electric Daisy Festival și Ultra Music Festival, iar, în toamna aceasta, va fi în fața publicului din România, în București, la SAGA Festival.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati