Celebrul hotel Athénée Palace din București a intrat în circuitul InterContinental

Emblematicul hotel din Piața George Enescu din Capitală este în prezent singurul hotel din România operat sub brandul InterContinental, potrivit stirileprotv.ro.

„Procesul de rebranding a evoluat gradual pe parcursul ultimului an, concomitent cu investiția majoră de modernizare și restaurare realizată în ultimii 2 ani de către compania proprietar ANA Hotels, astfel încât facilitățile existente să poată fi ridicate la standardele de lux, confort și calitate agreate împreună cu brandul InterContinental, pionierul călătoriilor de lux în noi destinații de peste 75 de ani”, se arată într-un comunicat de presă remis de InterContinental Athénée Palace Bucharest.

Cu această ocazie, hotelul a fost supus unui amplu proces de modernizare în două etape. Prima fază a vizat schimbări axate pe renovarea celor 132 de camere din aripa nou construită a hotelului, iar în a doua etapă eforturile au fost îndreptate spre renovarea fațadei, a zonelor comune și a celor 151 de camere din clădirea istorică a hotelului, construită în 1914.

„Conceptul de amenajare are la bază atât actualitatea vieții cotidiene, cât și eleganța complementară cu istoria de peste 100 de ani a hotelului. Designul interior aduce în prim-plan o paletă de culori neutre, cu accente de verde, punând astfel în valoare materialele naturale folosite. Parchetul din stejar periat și bizotat, pereții decorați cu trei tipuri de profile ornamentale din lemn de fag, băile acoperite integral cu marmură naturală de Botticino şi Grigio Imperiale în culori calde, pe tonuri de bej și grej, reprezintă doar câteva dintre detaliile care oferă autenticitate și rafinament locului”, potrivit comunicatului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati