Celine Dion și-a anulat concertul programat la București. Cum vă puteți recupera banii pe bilete

3
1449
Foto: Facebook / EMAGIC

Celine Dion a anunţat anularea concertelor din cadrul turneului european „Courage World Tour” programate să aibă loc în vara anului 2023, în perioada 31 mai – 17 iulie, informează Emagic.

Fanii artistei care şi-au achiziţionat bilete pentru show-ul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 11 iunie, la Arena Naţională, sunt anunţaţi că li se va rambursa contravaloarea acestora.

„Mă doare să vă anunţ că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toţi… să fiu pe scenă… să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate şi să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, precizează artista.

Celine Dion încă se recuperează în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut şi a anunţat că va fi nevoită să anuleze un număr de opt concerte programate să aibă loc în vara lui 2023, din care face parte şi spectacolul de la Arena Naţională Bucureşti.

Cum vă puteți recupera banii pe bilete

Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor şi condiţiilor organizatorului, publicate pe site-ul oficial al acestuia – https://www.emagic.ro/termeni-si-conditii/, exclusiv prin intermediul platformelor de ticketing autorizate (distribuitorii oficiali care au comercializat biletele), respectiv iaBilet.ro sau Eventim.ro, după cum este menţionat pe bilet, prin accesarea formularelor de retur disponibile la iabilet.ro/retur, respectiv, eventim.ro/refund/.

”Având în vedere lungă perioada de timp scursă de la data punerii în vânzare a concertului, returnarea contravalorii biletelor în mod automat în conturile clienţilor nu mai este posibilă. Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deţinătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor”, informează organizatorii.

 

3 COMENTARII

  1. Formularul nu functioneaza . Cei de la Eventim nu raspund la mail-uri . La final imi da mesajul ca sesiunea paginii a expirat .
    Oricat de repede completez casutele , link-ul nu functioneaza .

  2. Eu abia acum am aflat de anularea concertului. Le-am trimis mail deoarece link-ul nu mai funcționează.
    Cum.imi pot recupera contravaloarea celor 2 bilete în aceasta situație.
    Mulțumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.