Centrele de închiriat biciclete I’Velo din Aviatorilor și Tineretului, deschise pentru bucureșteni

I’Velo anunță că centre de închiriat biciclete din Aviatorilor și Tineretului sunt deschise pentru pasionați. În următoarea lună se vor redeschide și toate celelalte punctele din București și Constanța, arată sursa citată.

Primele centre I’Velo sunt deschise din 4 Martie. Este vorba despre centrul de la AVIATORILOR, stația de metrou dinspre Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău), și despre cel de la TINERETULUI, intrarea dinspre liceul Gheorghe Șincai.

”Plimbarea cu bicicleta nu numai că îți oferă ocazia de a te deconecta de la stresul cotidian, dar îți și îmbunătățește starea de spirit și sănatatea fizică”, precizează reprezentanții I’Velo pe pagina de Facebook.

Centrele sunt deschise zilnic, de luni până vineri în intervalul 11:30-19:30, iar sâmbătă și duminică între orele 9:30-19:30. Ultima oră de închiriere a bicicletelor este 19:30.

Bicicletele pot fi utilizate atât pe aleile din parcuri, cât și pe traseele special amenajate din București, iar returul lor se poate face la oricare dintre stațiile disponibile.

Fiecare centru I’Velo are un efectiv de 130 biciclete și sunt disponibile atât pentru închiriere pe interval scurt de timp care variază de la 1 ora până la 24 ore, dar și cu opțiunea de abonament, disponibilă în aplicația I’Velo, pe IOS și Android.

Prețul unui abonament este de 249 lei și este valabil 12 luni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati