Centru complet și modern de imagistică medicală pentru examinare CT la Complexul Multifuncțional Caraiman

Complexul Multifuncțional Caraiman are un centru complet și modern de imagistică medicală pentru examinare CT, dedicat tuturor cetățenilor domiciliați în Sectorul 1.

Tomografia computerizată cerebrală și toracică este o procedură imagistică de înaltă precizie, neinvazivă și sigură, cu ajutorul căreia se permite vizualizarea detaliată a creierului și a toracelui fără utilizarea substanțelor de contrast. Această metodă este esențială pentru diagnosticarea și evaluarea diferitelor afecțiuni, incluzând leziuni ale oaselor, tumorilor și afecțiunilor abdominale.

Totodată, personalul complexului nostru este format din medici specializați în radiologie și imagistică medicală și este periodic instruit pentru a respecta cu acuratețe procedurile și protocoalele din ghidurile medicale.

Aceste investigații medicale se efectuează numai la recomandarea medicului de familie sau a medicilor specialiști din Complexul Multifuncțional Caraiman.

Pentru mai multe detalii privind efectuarea de servicii de imagistică gratuite, cu tarif social sau cu tarif integral, accesați site-ul oficial: https://www.cmcaraiman.ro/radiologie-si-imagistica-medicala/ sau contactați echipa medicală Caraiman la numerele de telefon: 021-2244.073, 021-2244.029, 021-7963.986.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati