Centrul comercial SUN PLAZA din București aniversează 13 ani printr-o serie de activități

Centrul comercial SUN PLAZA din București aniversează 13 ani de la deschidere și celebrează acest moment festiv printr-o serie de activități pline de noroc, ce se vor desfașura în perioada 13 mai-18 iunie. 

Evenimentele sub conceptul aniversării debutează pe 13 mai cu un concert live gratuitLupii lui Calancea, iar în deschidere va fi Magitot. Tot pe 13 mai, în intervalul 15:00 – 20:00 la parter va fi amplasată o cabină foto, iar trei actrițe vor juca rolul unor ghicitoare care vor prezice cum poți avea o experiență de cumpărături scrisă în stele.

Lupii lui Calancea, concert live gratuit

Folclorul urban răsare în sud cu un spectacol pe măsura aniversării Sun Plaza cu numarul 13. Lupii lui Calancea urcă pe scenă în norocoasa zi de 13 mai, la ora 17:00, pe Esplanada Sud a centrului comercial.

În deschidere va fi Magitot, care va încânta publicul cu momente de magie, atmosfera va fi întreținută de Alex Muntean, iar evenimentul se va încheia cu momentul celebru al tortului.

Colțul celor 3 ghicitoare & cabina foto   

Tot pe 13 mai, în intervalul 15:00-20:00, la parter, în zona centrală, trei actrițe vor juca rolul unor ghicitoare care vor citi în cărți, palmă și globuri de cristal, despre cum poți avea o experiență de cumpărături scrisă în stele.

În plus, pe parcursul întregii zile, în Sun Atrium, doritorii vor avea posibilitatea să-și facă poze, într-o cabină foto cu recuzită norocoasă.

Expoziția superstițiilor românești

Aceasta este împărțită în două categorii principale, decoruri gigant și o expoziție foto A.I.

Expoziția poate fi văzută zilnic, în perioada 13 mai – 18 iunie, de la ora 10:00 la 22:00.

Cele mai populare superstiții românești vor fi aduse la viață prin butaforii impresionante, de care clienții se vor putea bucura, atât la parter cât și la nivelul -1 al centrului comercial.

La etajul 1, toate superstițiile din mentalul colectiv românesc legate de numărul 13 vor prinde formă în cadrul unei expoziții foto generate prin inteligența artificială.

Negrul poartă noroc, mai ales dacă are blană și lăbuțe

În perioada 13 – 21 mai, Asociația Hope, pentru protecția animalelor, va fi prezentă în centrul comercial pentru că pisicile și câinii de culoare neagră au cea mai mică rată de adopție. Astfel, Asociația Hope și SUN PLAZA își propun să doboare acest mit, deoarce negrul poartă noroc, mai ales dacă are blană și lăbuțe.

  • Poveștile acestor animăluțe vor fi dezvăluite pe canalele de Social Media ale SUN PLAZA, Facebook și Instagram, cu scopul de a le găsi o nouă casă. Pentru cei ce doresc să aducă un strop de noroc în viața animalelor fără stăpân, o pot face și donând direct în urna special amenajată la parterul centrului comercial.

Pentru că este un moment aniversar, toți clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 130 de lei, vor primi un loz în interiorul căruia vor regăsi un premiu garantat pe zi.

Campania este valabilă în perioada 13-31 mai, iar înscrierea se face la biroul de Informații, de la etajul 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati