Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” oferă, în luna martie, pachete medicale promoționale pentru femei

În luna martie, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” vine în întâmpinarea tuturor femeilor cu pachete medicale promoționale personalizate pe nevoile lor.

Începând cu 1 martie, se pot face programări la ginecologie pentru o consultație, ecografie mamară și ecografie transvaginală/abdominală pentru 165 de lei, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, redus cu 30% din prețul întreg de 240 de lei.

Fără bilet de trimitere, costul pachetului este redus de la 380 de lei la 265 de lei.

Tot pe bază de programare, femeile interesate pot consulta starea lor de sănătate la endocrinologie unde, în urma unei consultații și a unei investigații DEXA (2 segmente) cu evaluarea riscului de fractură, vei afla dacă suferi de osteoporoză. Pachetul costă 60 de lei cu bilet de trimitere de la medicul de familie, redus 30% din prețul întreg de 90 de lei. Fără bilet de trimitere de la medicul de familie, prețul promotional este de 160 de lei, redus de la 230 de lei.

„Știm că esti prinsă în foarte multe sarcini, dar în luna martie noi te ajută să nu uiți de tine!
Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se află în inima cartierului Militari, pe Bulevardul Uverturii nr. 81, iar programările se realizează la 031.95.93 sau pe www.nectarie6.ro”, transmite Centru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati