Centrul de vaccinare din cadrul Complexului Multifuncţional Sf. Andrei a primit acordul prefecturii pentru avizare

Sectorul 5 are un Centru de vaccinare în cadrul Complexului Multifuncţional Sf. Andrei, cu 4 puncte de vaccinare. Aici s-ar putea vaccina aproximativ 240 de persoane pe zi în cele 4 puncte (5 persoane pe oră, 60 de persoane pe zi pentru un singur punct de vaccinare). Programul de lucru este de 12 ore/ zi, în două ture.

Procesul de vaccinare a debutat astăzi, iar în urma analizei efectuate împreună cu DSP Bucureşti, care a avut în vedere asigurarea unor centre cu mai multe fluxuri de vaccinare, în prima fază s-a decis organizarea la nivelul Capitalei a unui număr de 8 centre cu 23 de puncte de vaccinare, organizate în unităţi medicale. Trei dintre acestea se află pe raza Sectorului 5:

– Institutul Pneumoftiziologie Marius Nasta – 1 centru cu patru puncte de vaccinare/ Şoseaua Viilor, nr. 90, Bucureşti

– Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperarea Capacităţii de Muncă – 1 centru cu trei puncte de vaccinare/ Strada Panduri, nr.22, Bucureşti

– Spitalul Universitar de Urgenţă – 2 centre cu cinci puncte de vaccinare/ Splaiul Independenţei, nr.69, Bucureşti

Pentru Centrele Rezidenţiale pentru Persoane Adulte (atât beneficiari, cât şi angajaţi), DGASPC Sector 5 a comunicat la DSP situaţia celor care şi-au dat acordul pentru vaccinare, urmând ca cei de la DSP să ne comunice când vor veni cu echipa mobilă în vederea vaccinării.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati