Centrul de vaccinare Romexpo s-ar putea închide, anunță Clotilde Armand. Care este motivul

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a semnalat că există „un risc real” ca centrul de vaccinare de la Romexpo să fie închis, după ce PNL și PSD au respins proiectul de rectificare bugetară în şedinţa Consiliului Local de joi.

„Rectificarea bugetară nu a fost votată de consilierii PNL şi PSD. Astfel, cheltuielile de la centrul de vaccinare din complexul Romexpo nu vor putea fi plătite şi există un risc real ca acest centru să fie închis. Ceea ce au făcut astăzi aceşti consilieri inconştienţi se pedepseşte prin lege (zădărnicirea combaterii bolilor) – în plin val patru al pandemiei de COVID-19 şi într-o capitală care a intrat în scenariul roşu din cauza numărului de noi infectări cu COVID-19″, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a spus că în proiectul de rectificare bugetară mai erau cuprinse toate solicitările de investiţii, reparaţii şi achiziţii ale unităţilor de învăţământ din Sectorul 1, conform solicitărilor făcute de directorii şcolilor. Clotilde Armand a menţionat că, de exemplu, Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” a solicitat 2 milioane de lei pentru achiziţionarea de instrumente muzicale pentru desfăşurarea de cursuri în noua clădire deschisă curând în fost sediu ADP Sector 1.

„Aceasta este realitatea din primărie. Aşa se răzbună PNL şi PSD pe elevi, aşa funcţionează USL în Sectorul 1″, a adăugat Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati