Centrul INFOTRAFIC – Nu sunt drumuri blocate. Plouă, carosabilul fiind umed, în 11 judeţe din sudul şi sud-estul ţării şi în Bucureşti

0
299
Pixabay

Centrul INFOTRAFIC transmite sâmbătă dimineaţă că nu sunt drumuri blocate şi că se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţelor Caraş-Severin şi Gorj, nefiind însă instituite restricţii.

  • De asemenea, plouă, carosabilul fiind umed, în 11 judeţe din sudul şi sud-estul ţării şi în Bucureşti.

”Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţelor Caraş-Severin şi Gorj, fără a fi impuse restricţii de circulaţie.Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe raza judeţelor Argeş, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, dar şi în mun. Bucureşti”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil umed, în condiţiile unor precipitaţii sub formă de ploaie, vizibilitatea fiind bună.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să evite depăşirile riscante şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.