Centrul ‘Sfântul Nectarie’ din Sectorul 6 oferă consultaţii gratuite la endocrinologie

Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” al Primăriei Sectorului 6 oferă consultaţii gratuite la endocrinologie cu trimitere de la medicul de familie, potrivit unui comunicat de presă.

De consultaţie pot beneficia şi cetăţenii care nu locuiesc în Sectorul 6. Programările se fac la numerele de telefon: 031.9593, 0726.150.250 şi 0728.105.569.

Medicul primar endocrinolog, doctor în medicină, are şi competenţe în ecografie, iar programările se pot face pentru intervalul 8,00 – 15,00, de luni până vineri.

„Îi rog pe toţi bucureştenii să meargă măcar o dată pe an la analize sau la controale de specialitate. Centrul ‘Sfântul Nectarie’ îi aşteaptă cu aparatură şi specialişti în peste 20 de domenii. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 80% dintre bolile cronice pot fi prevenite. Sănătătea este cel mai de preţ dar pe care-l avem. În cazul dereglării tiroidei, puţină lume ştie că astfel de tulburare apărută în timpul sarcinii poate determina probleme de sănătate pentru mamă şi pentru făt”, a declarat viceprimarul Sectorului 6 Mihaela Ştefan.

Simptome ale dereglării tiroidei sunt: oboseala, pierderea poftei de mâncare, creştere sau scădere inexplicabilă în greutate, puls lent, guşă, căderea părului, dureri articulare sau musculare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati