Cetăţenii din Bucureşti se pot programa la vaccinare şi în judetul Ilfov. Câte locuri sunt libere

0
229
vaccin
Unsplash

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 transmite că cetăţenii din Bucureşti se pot programa la vaccinare şi în judetul Ilfov, unde în prezent sunt disponibile 7.397 locuri.

În prezent, în Bucureşti sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare având disponibile 25 de cabinete şi o capacitate zilnică de vaccinare a 1.500 de persoane cu prima doză şi cu rapel.

La nivel naţional, sunt disponibile 192 de centre de vaccinare, cu 304 cabinete şi o capacitate zilnică de vaccinare de 18.240 de persoane cu prima doză dar şi cu rapel.

Suplimentar, 60 de centre, cu 84 de puncte de vaccinare sunt organizate de Ministerul Apărării Naţionale (MApN), iar 39 de centre, cu 45 de puncte de vaccinare, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Acestea asigură vaccinarea personalului din reţeaua proprie, conform Etapei a II-a din Strategia naţională privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România.

Cetăţenii din Bucureşti au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele de vaccinare disponibile la nivelul judeţului Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere; 9.300 locuri de vaccinare au fost deja ocupate din cursul zilei de ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.