Cetăţenii din Sectorul 2 îşi vor plăti datoriile fără penalităţi până anul viitor

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a transmis pe pagina sa de Facebook că a propus Consiliului Local Sectorul 2 anularea penalităţilor pentru obligaţiile fiscale restante la data de 31 martie 2020, pentru bucureștenii care le achită până la 31 ianuarie 2022.

„Am propus Consiliului Local o măsură ce tocmai s-a adoptat cu unanimitate – anularea penalităților pentru obligațiile fiscale restante la 31 martie 2020 pentru cetățenii care le achită până la 31 ianuarie 2022 (în loc de 31 martie 2021). Suntem conștienți că pandemia aduce după sine și situații de criză sau mai puțin fericite. O mână întinsă acelor familii ce trăiesc sub semnul incertitudinii sau sunt nevoite să-și pondereze cheltuielile poate însemna mult în aceste clipe”, a scris Radu Mihaiu într-un mesaj pe Facebook.

Primarul transmite că în martie 2020, încasările din taxe locale au fost de 89 milioane lei. În martie 2021, în plină pandemie, încasările au fost mult mai mari – în valoare de 204 milioane lei.

„Din toți contribuabilii, rata persoanelor juridice este mai crescută. Am să fiu sincer și am să recunosc că acest fenomen ne-a luat prin surprindere. Acest gest de solidaritate și responsabilitate mă face să cred că suntem pe drumul cel bun. Un drum al normalității”, mai scrie Mihaiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati