Cetățenii Sectorului 4 își pot pierde locul de parcare dacă au datorii la bugetul local

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, arată că este al doilea an în care se taxele/impozitele sunt operate fără stat la coadă și fără ghișee fizice.

„Procesul digitalizării totale a interacțiunilor dintre administrația locală și cetățeni, început la 1 ianuarie 2022, continuă și în 2023, urmând astfel strategia de dezvoltare locală a Sectorului 4, menită să ofere oamenilor servicii publice de cea mai bună calitate!”, a transmis Băluță, într-o postare pe pagina de Facebook.

Cetățenii Sectorului 4 își pot pierde locul de parcare dacă au datorii la primărie

El lansează și un avertisment pentru locuitorii Sectorului 4 care dețin un loc de parcare închiriat de la Primărie.

Astfel, dacă cetățenii nu-și plătesc până în 31 Decembrie toate dările/restanțele către Primărie, chiar și o banală amendă, riscă să-și piardă locurile de parcare.

„Până la 31 decembrie anul curent, este neapărat necesar să fie la zi cu plata tuturor taxelor sau a altor debite la bugetul local, chiar dacă este vorba doar despre o simplă amendă de circulație. În caz contrar, sistemul electronic ce gestionează locurile de parcare, va anula automat contractul de închiriere a locului de parcare”, se precizează în informarea transmisă de Primărie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati