CFR Calatori: Biletele online se pot cumpara acum pana la momentul plecarii trenului

De luni, 3 octombrie, biletele online la CFR Călatori pot fi cumpărate până la momentul plecării trenului, și nu cu șase ore înainte, ca până acum.

”De acum, poţi să îţi schimbi rapid planurile de călătorie. CFR Călători îţi dă posibilitatea să achiziţionezi biletul online, până în momentul plecării trenului. Compania a extins din această lună sistemul de vânzare online până înainte de plecarea trenului, pentru o serie de trenuri, lista acestora cuprinzând în prezent aproximativ 440 de trenuri. Astfel, din totalul trenurilor pe care CFR Călători le pune zilnic în circulaţie, cumpărarea biletelor online până la ora plecării trenului se face pentru 75% din trenurile InterRegio, pentru 65% din trenurile Regio Expres şi pentru 32% din trenurile Regio”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul operatorului feroviar de stat.

În aplicaţiile online ale CFR Călători, serviciul „Bilete online până la plecare” este marcat cu o pictogramă dedicată cu simbolul „0m”.

  • Serviciul „Bilete online până la plecare” este disponibil deja pentru călătoria cu vagoane cuşetă/dormit, precum şi pentru trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă, Braşov – Constanţa

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati