CFR Călători: Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă

1
71
Imagine de -Rita-👩‍🍳 und 📷 mit ❤ de la Pixabay

În contextul avertizărilor meteorologice de vreme nefavorabilă pentru această perioadă, CFR Călători informează pasagerii să aibă în vedere faptul că trenurile circulă conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă.

Potrivit sursei citate, la această oră nu sunt linii închise şi nici trenuri blocate, toate magistralele feroviare sunt deschise, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii normale de iarnă, de siguranţă şi securitate a călătorilor.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia trenurilor proprii CFR Călători, compania a luat deja măsuri precum asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă, pregătirea suplimentară a materialului rulant pentru circulaţie în condiţii de iarnă şi verificarea suplimentară a trenurilor înainte de plecarea la drum.

Personalul de tren este instruit să ofere informaţii călătorilor despre conexiunile la alte trenuri existente în situaţiile de perturbare a traficului.

CFR Călători şi CFR SA ţin legătura permanent şi operativ cu personalul de serviciu din unităţile de deservire, din trenurile aflate în parcurs, pentru a se putea lua cele mai bune măsuri în vederea asigurării condiţiilor optime de călătorie şi a fluenţei traficului feroviar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.