CFR Călători introduce un nou tren pe ruta Braşov-Bucureşti

Pentru ca turiștii să se bucure de un weekend prelungit pe Valea Prahovei, la întoarcerea spre casă, CFR Călători a adăugat suplimentar în circulație, în zilele de duminică, trenul IR 1730, cu plecare din Brașov la ora 17:55 și sosire în București Nord la ora 20:32.

Durata de parcurs a noului tren este de 2 ore și 37 minute și are opriri în stațiile: Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina, Ploiești Vest. Astfel, pe ruta Brașov – București Nord în intervalul orar cel mai solicitat 17:00 – 19:00, turiștii au la dispoziție 3 trenuri ale CFR Călători, dintre care 2 trenuri între 17:00 – 18:00

Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară. De asemenea, venim și în întâmpinarea celor care doresc să-şi transporte bicicleta deoarece va avea în compunere și un vagon prevăzut cu spaţiu pentru biciclete.

Biletele de tren au o reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus, până la 35% reducere la Biletul de weekend, reduceri de weekend pe Valea Prahovei de până la 56% etc.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati