CFR Călători vrea să ieftinească biletele de tren pe noua rută Gara de Nord – Aeroport Otopeni. Vezi care este prețul biletelor la Regio Călători și Transferoviar Călători

Noua rută de tren care face legătura între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni va circula pentru călători începând de sâmbătă. CFR Călători a anunțat că o cursă va dura aproximativ 20 de minute, iar prețul biletului ar putea fi de 5 lei. Vezi care este prețul biletelor la Regio Călători și Transferoviar Călători.

CFR Călători a propus miercuri Ministerului Transporturilor să aprobe ieftinirea biletelor pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni de la 8,5 la 5 lei, anunță Mediafax.

„CFR Călători a demarat astăzi, imediat după comunicarea traseelor pentru această rută de către CFR Infrastructură, propunerea de modificare a tarifului, la 5 lei. Până la aprobarea de către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a acestui tarif sau a altuia, prețul unui bilet pe ruta Gara de Nord București – AIHCB este 8,30 lei, conform Ordinului de Ministru valabil la acest moment, care reglementează tarifele de deservire generală din transportul feroviar public de călători”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Care este prețul unui bilet*

Trei operatori de transport feroviar vor asigura serviciul public de transport feroviar de călători între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă, odată cu intrarea în vigoare a noului Mers de Tren. În afară de CFR Călători, vor mai opera Regio Călători și Transferoviar Călători, companii private.

Transferoviar Călători:

  • Clasa 1 (loc pe scaun): 8,5 lei
  • Clasa a 2-a (loc pe scaun): 7 lei
  • Clasa a 2-a (fără rezervare): 4 lei

*Redacția newsbucuresti.ro a calculat pretul unui bilet de adult pentru ziua de 15 decembrie. Vezi aici orarul trenurilor atât pentru CFR Călători cât și pentru Transferoviar Călători.

În ceea ce privește Regio Călători, prețul biletelor poate fi găsit aici iar orarul de circulație aici.

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati