China a comandat 200 milioane măști chirurgicale din Turcia

Comenzile din China mobilizează întreaga capacitate de producție a măștilor în Turcia, au declarat reprezentanții unei firme medicale turcești.

  • China comandat în total 200 de milioane de măști de protecție la firmele medicale turcești în ultimele 10 zile, în timp ce China se luptă cu un focar al noului coronavirus.

Fatih Arpaci, reprezentând o firmă medicală cu sediul în provincia vestică a Turciei a spus ca datorită unei oportunități „surprinzătoare” rezultată din aceste evenimente, firmele chineze au comandat în total 200 de milioane de măști pentru față.

  • „Este surprinzător pentru noi, deoarece China este unul dintre cei mai mari producători de măști chirurgicale din lume. Turcia produce un număr de 150 mil de măști într-un singur an. Dar au dorit 200 de milioane de măști”, a spus el.

„Cererile continuă să vină nu numai din China, dar și din alte țări precum Italia, Olanda, Franța, Polonia și Germania. Lucrăm 24 de ore pe zi pentru a răspunde acestei solicitări. De asemenea, lucrăm duminica.” a declarat Arpaci. […]

Odată cu scăderea stocurilor în China, cererea în Turcia a echipamentului de protecție facial a crescut de când virusul a izbucnit la sfârșitul anului trecut. Una dintre țările la care Beijingul a apelat pentru această cerere a fost Turcia, unde producătorii au stimulat activitatea.

Arpaci a spus că firma sa va face o livrare inițială de 250.000 de măști către China, adăugând că numerele solicitate sunt foarte mari, având în vedere capacitatea firmei. China este unul dintre cei mai mari producători de măști medicale de protecție din lume, dar în ultima vreme a fost greu apăsat pentru a răspunde cererii interne. […].”

Sursa: Anadolu Agency cu sprijinul consilierilor economici din rețeaua externă a MEEMA

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati