Cine este candidatul USR pentru Primăria Sectorului 6

0
372

USR Sector 6 anunță că și-a desemnat candidatul pentru poziția de primar al Sectorului. Astfel, în urma alegerilor din Filiala USR, actualul viceprimar, Mihaela Ana-Maria Ștefan a fost desemnată candidat al USR pentru funcție.

Mihaela Ștefan, în calitate de viceprimar al USR Sector 6, a avut o contribuţie semnificativă în diverse proiecte de dezvoltare. A reușit să aducă înapoi în patrimoniul Sectorului 6 o suprafață de 11.000 de metri pătrați din fosta zonă a Parcului Grozăvești, prin colaborarea cu membrii executivului din Primăria Sectorului 6.

De asemenea, a coordonat implementarea proiectului de reabilitare a bazei de recuperare a Centrului de Sănătate ‘’Sfântul Nectarie’’. În plus, educația timpurie este o prioritate pentru Mihaela Ştefan. În calitate de viceprimar USR în Sectorul 6, aceasta a fost implicată în înființarea unității de educație timpurie „Creșa Îngerașii”, dar și în construcția a două creșe noi, prin finanțări din PNRR: „Creşa Iuliu Maniu” și „Creşa Brâncuși”. Pentru aceste proiecte, s-au semnat contracte de finanțare în valoare totală de 5.6 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.