Cine este cea mai bogată actriță din lume. Are o avere estimată la aproape o jumătate de miliard de dolari

0
812
Foto: Facebook / Reese Witherspoon

Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile sale în Blonde’s Revenge și Big Little Lies, devine cea mai bogată actriță din lume.

Actrița și producătoarea Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Blonde’s Revenge și Big Little Lies a obținut titlul de cea mai bogată actriță din lume în acest an, conform revistei Forbes. Potrivit estimărilor, averea sa se ridică la impresionanta sumă de 440 de milioane de dolari, relatează The Independent.

La vârsta de 47 de ani, Reese Witherspoon a reușit să-și vândă compania de producție Hello Sunshine în august 2021, într-o tranzacție în valoare de 900 de milioane de dolari.

Actrița deținea 18% din acțiunile companiei, iar această afacere a contribuit semnificativ la creșterea substanțială a averii sale.

Reese Witherspoon și-a început cariera în producție în anii 2010, dezamăgită de rolurile pe care le-a primit în industria cinematografică de la Hollywood. De atunci, ea a produs și a contribuit la succesul unor filme remarcabile precum Wild și Gone Girl, dar și seriale de mare audiență precum Big Little Lies, The Morning Show și Little Fires Everywhere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.