Cine sunt candidații PSD București pentru parlamentare. Firea: ”Ne interesează ce-și doresc bucureștenii, suntem deschiși la dialog”

PSD București a depus lista candidaților social-democrați pentru Senat și Camera Deputaților și peste 54.000 de semnături de susținere.

  • Președinta organizației, Gabriela Firea, a precizat că această echipă ”este determinată să continue munca pentru români, pentru ca bucureștenii chiar să aibă orașul dorit de oameni!”

”Orice lider are nevoie de oameni profesioniști, cu dorință și putere de muncă, cu experiență în domeniul lor de activitate. Calea sigură pentru România este această echipă de parlamentari alături și Marcel Ciolacu în funcția de președinte”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

  • Europarlamentarul PSD a transmis că pe lista de candidați sunt „medici, profesori, juriști, economiști, specialiști în administrație publică sau comunicare”.

”Viața bucureștenilor, siguranța tuturor și opinia lor este o prioritate pentru echipa social-democrată din Capitală. Ne interesează ce-și doresc bucureștenii, suntem deschiși la dialog și am fost mereu în contact cu oamenii. Avem nevoie de comunicare și de o relație constructivă între toate forțele politicile din Consiliul General al Municipiului București, dar și în Parlament.

Echipa social-democrată pentru Capitală este determinată să continue munca pentru români, pentru ca bucureștenii chiar să aibă orașul dorit de oameni!”, a mai spus Gabriela Firea.

Listă PSD pentru Parlamentul României:
Senat:
1. Adrian Streinu-Cercel
2. Robert Cazanciuc
3. Daniel Zamfir
4. Gabriel Mutu
5. Adrian Țuțuianu
6. Jijie Mădălin
7. Adriana Antipa
8. Șuhan Valeriu
9. Daneliuc Cecilia
10. Raiciu Anca
Camera Deputaților:
1. Mihai Ghigiu
2. Rodica Nassar
3. Marian Neacşu
4. Petre Florin Manole
5. Diana Tuşa
6. Andrei Dolineaschi
7. Mirela Furtună
8. Ioan Mihalcea
9. Carmen Avram
10. Anca Comănici
11. Enache Nicuța
12. Manea Cătălin
13. Geantă Daniel
14. Irina Danielescu
15. Costea Florentina
16. Covaci Lavrin
17. Amariței Daniela
18. Maiorescu Mircea
19. Spătaru Claudia
20. Costea Ioana

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati