Cinematograful „Elvire Popesco” se redeschide vineri, cu avanpremiera filmului „La Vérité”

Cinematograful „Elvire Popesco” se redeschide vineri cu avanpremiera filmului „La Vérité” în regia lui Hirokazu Kore-Eda, cu Catherine Deneuve, Juliette Binoche şi Ethan Hawke, anunţă Institutul Francez din Bucureşti.

Potrivit sursei citate, la eveniment va participa şi Laurence Auer, ambasadoarea Franţei în România, care va adresa un mesaj de bun venit spectatorilor înaintea proiecţiei, potrivit Agerpres.

„La Vérité” este primul film pe care regizorul Hirokazu Kore-Eda l-a realizat în afara Japoniei, în limba franceză şi a fost nominalizat la Leul de Aur – Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia 2019.

Sâmbătă programul va continua cu prezentarea în avanpremieră a filmului „Servans”/”Servitorii” de Ivan Ostrochovsky, în care spectatorii îl vor putea revedea pe actorul român Vlad Ivanov vorbind în limba slovacă. Proiecţia de sâmbătă va fi urmată de o întâlnire cu Vlad Ivanov.

Proiecţiile se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementărilor în vigoare. Capacitatea cinematografului va fi redusă la 30% (54 de locuri), iar programul se va încheia la ora 21,00, precizează organizatorii.

Biletele sunt disponibile pe www.elvirepopesco.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati