Cioban ajutat de jandarmii bucureșteni să ajungă în Galați după ce a parcurs 130 de km pe jos

0
248

Un cioban, în vârstă de 63 de ani, rătăcit pe străzile din Capitală, a fost ajutat de jandarmii bucureșteni să ajungă acasă, în Galați. Bărbatul plecase din Galați în Zimnicea să lucreze ca cioban. Din cauza condițiilor de muncă și pentru că nu a fost plătit, a decis să meargă pe jos spre București, parcurgând 130 de km, relatează Buletin de Bucuresti.

Ciobanul de 63 de ani a parcurs 130 de km pe jos în 4 zile. Ajuns la București, s-a întâlnit cu jandarmii, care au fost impresionați de povestea acestuia. Bărbatul le-a spus că nu are bani de bilet de tren și că vrea să ajungă acasă, la familia lui. În cele 4 zile, a dormit pe străzi și a apelat la mila oamenilor pentru hrană. Plecase din Galați să lucreze ca cioban la o stână din Zimnicea, dar din cauza condițiilor și pentru că nu a fost plătit de angajator, a plecat pe jos spre București.

Jandarmii nu au stat pe gânduri și au acționat de îndată. Au pus mână de la mână și i-au cumpărat bilet de tren domnului Aftene. L-au urcat în mașina Jandarmeriei și au mers împreună la Gara de Nord. I-au cumpărat mâncare și l-au condus la trenul care îl ducea acasă.

Pe lângă banii pentru biletul de tren, jandarmii i-au oferit și bani cu ajutorul cărora să ajungă de la Galați în localitatea unde locuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.