Ciobănescul carpatin a devenit mascota echipei naţionale de fotbal a României – VIDEO

Ciobănescul Carpatin este simbolul național ales de sponsorul principal al Echipei de Fotbal a României pentru a-i susține pe tricolori, potrivit unui comunicat de presă.

Un câine Ciobănesc Carpatin este noua mascotă care va susține Echipa Națională a României.

”Lansarea mascotei face parte din campania SuporteRO, inițiată de PENNY în cadrul parteneriatului cu Federația Română de Fotbal din dorința de a le dedica experiențe și produse speciale tuturor susținătorilor fotbalului românesc. Ciobănescul Carpatin este un suporter veritabil, care îmbină forța, inteligența, curajul, pasiunea și devotamentul pentru fotbal.”, mai spune sursa citată.

În perioada 9-12 noiembrie 2021, mascota își așteaptă fanii pe canalele de comunicare PENNY, pentru a contribui la găsirea celui mai potrivit nume pentru acest simbol românesc și sportiv.

„Continuăm comunicarea cu suporterii Echipei Naționale prin lansarea mascotei SuporteRO alături de PENNY. Mai presus de performanță, fotbalul este despre pasiune, emoție și susținere. Fără suporteri fotbalul nu are aceeași strălucire și vedem acest lucru mai ales acum, într-un moment decisiv pentru cea mai iubită echipă, când fanii nu pot fi alături de jucătorii lor favoriți. De azi înainte, prin mascota SuporteRO, tricolorii vor avea mereu suporterii alături de ei, căci noua mascotă reprezintă fiecare inimă de român ce bate pentru Echipa Națională la fiecare meci.”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de fotbal.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati