Ciolacu: Ajunge cu cinismul! Orban și Tătaru – dați-vă demisia!

0
62
Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu, le-a cerut luni demisiile din funcţie a premierului Ludovic Orban şi ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru. El a declarat că numărul victimelor tragediei de la Piatra Neamț care creşte, din păcate, este expresia eșecului național al Guvernului de a gestiona pandemia.

“După 36 de ore de la tragedie, niciunul dintre guvernanți nu-și asumă vreun dram de răspundere! Ba mai mult, Orban și PNL caută să dea vina pe autoritățile locale. Cum au făcut în toată pandemia! Pe miniștrii din ultimii 30 de ani. Pe toată lumea! Ca să fugă de răspundere! Au pus pe umerii primarilor și șefilor de Consilii Județene tot greul luptei cu pandemia, fără să-i ajute, de fapt, cu nimic. De opt luni de zile, medicii fac eforturi supraomenești să salveze vieți!”, a declarat Ciolacu într-un mesaj video postat pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, “administratorii spitalelor sunt puși să găsească non-stop soluții urgente pentru a face față numărului de pacienți care a crescut exploziv”.

“Ajunge cu cinismul! Orban și Tătaru – dați-vă demisia dacă mai există vreun strop de compasiune față de familiile celor care au pierit în această tragedie. Nu pasați vina pe medicii-șefi de la secțiile ATI pentru aberațiile voastre! Nu ei sunt vinovați pentru deciziile voastre aberante! Medicii sunt cei care salvează vieți. NU voi! Ei trebuie ajutați să-și facă meseria, nu hăituiți!”,a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.