Ciolacu: Am votat româneşte, am votat pentru o voce puternică în Parlamentul European şi nu în ultimul rând pentru investiţii, pentru autostrăzi, pentru şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale şi europarlamentare, că a votat româneşte, pentru o voce puternică în Parlamentul European şi nu în ultimul rând pentru investiţii, pentru autostrăzi, pentru şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României. Premierul a mai spus că şi-ar dori ca, indiferent de opţiunea de vot, să vină cât mai mulţi români la vot, astfel încât cei aleşi să fie legitimi.

Premierul Marcel Ciolacu a votat, duminică, la o secţie de votare din Buzău, în jurul orei 08.00. Premierul a declarat, după vot, că a votat pentru o echipă valoroasă, care a ştiut să implementeze proiecte, mai ales proiecte europene, atât la nivelul municipiului Buzău cât şi la nivelul Consiliului Judeţean.

”De asemenea, am votat româneşte, am votat pentru o voce puternică în Parlamentul European (..) şi nu în ultimul rând pentru investiţii, pentru autostrăzi, pentru şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României”, a spus liderul PSD.

Ciolacu a mai spus că şi-ar dori ca, indiferent de opţiunea de vot, să vină cât mai mulţi români la vot, astfel încât cei aleşi să fie legitimi.

sursa: news.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati