Ciolacu, apel la Piedone: ”Să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii…Firea, cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general”

Premierul Marcel Ciolacu a făcut un apel, marţi, la Cristian Popescu Piedone şi i-a cerut să nu existe orgolii şi să se aşeze la masă pentru a construi ce este cel mai bine pentru Bucureşti, transmite Agerpres.

„O să îmi permit, prin intermediul dumneavoastră, să fac un apel şi la un alt prieten de-al meu, prieten de-al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim, cum a reuşit această echipă la Sectorul 2, să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti.

Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim”, a afirmat Marcel Ciolacu, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Rareş Hopincă la funcţia de primar al Sectorului 2 din partea PSD – PNL.

Liderul social-democraţilor a reiterat că Popescu Piedone este un primar foarte bun pentru Sectorul 5.

Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria Generală și actualul primar al Sectorului 5, a anunțat marți că nu își va retrage candidatura pentru Primăria București.

”S-a dus zvonul că Piedone se va retrage, că a fost un joc o strategie și că candidații celor două formațiuni politice au făcut să se ajungă în acest punct pentru a reduce din voturile lui Nicușor Dan. Singurul lor gând e să-l susțină pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand la Sectorul 1. E un complot în favoarea lui Nicușor. Și ultimul cetățean care nu se pricepe la politică și-a dat seama că e un joc pentru că nu au avut de ales (…) Dacă București arată azi capitală europeană, eu mă duc să mă călugăresc”, a spus Piedone, referindu-se la decizia PNL și PSD de a avea candidați separați pentru Primăria Capitalei. „Nu mă întoarce nimeni înapoi, merg până la capăt”, a completat primarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati