Ciolacu, către Ludovic Orban: Știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?!

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi solicită lui Klaus Iohannis să promulge urgent legea trecută de Parlament care permite redeschiderea piețelor, în contextul în care micii producători acuză Guvernul că măsura de închidere a pieței îi pune în imposibilitatea de a mai munci și de a mai oferi familiilor o sursă de trai.

„Orban, știi de ce parcările supermaketurilor sunt pline și piețele goale?! Pentru că în stradă, acolo unde ați izgonit voi producătorii români, sunt 3 grade la ora asta, incapabililor!!!! Deschideți piețele! Legea votată de PSD în Parlament trebuie promulgată urgent!!!!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Klaus Iohannis a afimat că decizia Guvernului de a închide piețele agroalimentare, aflate în spații închise, este „una justă”.  

„Chestiunea pieţelor este una care a dus la destul de multe dezbateri și în spaţiul public. Eu cred că măsura luată de Guvern este una justă. Această măsură a fost luată doar pentru câteva săptămâni. Însă, faptul că Guvernul hotărăşte ceva şi majoritatea PSD-istă din Parlament, fără să se documenteze, doar din motive politicianiste, hotărăşte inversul este încă un argument pentru care trebuie să facem alegeri la termen”, a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţa de presă de la Palatul Cotroceni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati