Ciolacu, către Orban: De ce nu candidați la Primăria Capitalei?

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Ludovic Orban a fost demis cu mai multe voturi decât cele cu care a fost învestit pentru că nu înțelege nevoile oamenilor și l-a îndemnat să candideze la Primăria Capitalei, nu să o saboteze pe Gabriela Firea.

”Vedeți, domnule Orban?! De asta ați fost demis de Parlament cu 261 de voturi, mai mult decât cele cu care ați fost învestit! Pentru că nu înțelegeți! Nu înțelegeți nimic din ce are legătură cu oamenii și cu nevoile lor reale! Le-ați spus și celor din Sectorul 1, care v-au ales deputat în mai multe rânduri, că nu vedeți necesitatea construirii unui spital în Sectorul 1? Că nu au nevoie de spital public pentru că îi veți trimite dvs să plătească mai mult la unul privat? Sau, când le-ați cerut votul, le spuneați altceva?”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Liderul interimar al PSD l-a îndemnat pe Ludovic Orban să candideze la Primăria Capitalei, nu să o saboteze pe Gabriela Firea.

”De ce nu candidați la Primăria Capitalei? Decât să o sabotați pe Gabi Firea cu tot felul de tertipuri mizere?! Vă e frică să nu luați din nou 11,43%??!”, a conchis Ciolacu.

Licitaţia de peste 500 milioane euro pentru construcţia Spitalului de Urgență „Vasile cel Mare” a fost lansată de Primăria Sectorului 1. Licitația de 2,41 miliarde lei (504 milioane euro), fără TVA, a fost lansată prin Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public – Privat Sector 1. Viitorul spital de urgenţă face parte di categoria I A, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati