Ciolacu: Deblocăm astăzi angajările pentru aproape 8000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială

0
291

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că în şedinţa de Guvern vor debloca angajările pentru aproape 8000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială.

  • Acesta a completat că nu este vorba de vreo problemă financiară, banii există, dar corect este să-i plătească mai bine pe medicii care muncesc serios. 

”Deblocăm astăzi angajările pentru aproape 8000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială. Astfel, toate spitalele importante care au deficit de medici, asistente şi infirmieri vor putea face rapid angajări”, a transmis premierul Ciolacu în şedinţa de Guvern.

El a precizat că ”Ministerul Sănătăţii are în acest an un buget cu peste 40% mai mare decât în 2023, deci nu este vorba de vreo problemă financiară”.

”Corect este să-i plătim mai bine pe medicii care muncesc serios”

  • ”Însă, fiecare angajare trebuie să se reflecte, în mod concret, în servicii mai bune pentru pacienţi, un plus de empatie şi de responsabilitate. Asta este valabil şi pentru medicii de familie”, a subliniat premierul.

”Bani avem, dar corect este să-i plătim mai bine pe medicii care muncesc serios, adică serviciile prestate efectiv să primeze în faţa plăţii pe liste de pacienţi, adică pentru nişte nume puse pe o hârtie”, a completat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.