Ciolacu: Deschiderea şcolilor, un dezastru/În 6 luni, doar autoritățile locale și-au făcut treaba

0
23
Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară, că deschiderea şcolilor este ”un dezastru”, afirmând că  în ultimele şase luni doar cei din autorităţile locale şi-au făcut treaba, pregătind clădirile.    

”Părinţii şi copii trebuiau încurajaţi. E o zi importantă în viaţa societăţii româneşti. Am fost plecat prin ţară, iar priorităţile, atât a administraţiilor locale, cât şi a oamenilor erau deschiderea şcolilor. Cu adevărat, deschiderea şcolilor, din punctul nostru de vedere şi al meu personal, este un dezastru”, a declarat Marcel Ciolacu, la B 1 TV.

În șase luni de zile, singurii care şi-au făcut treaba au fost autorităţile locale, a afirmat Ciolacu.

”În 6 luni de zile, singurii care şi-au făcut treaba au fost autorităţile locale. Au pregătit şcolile, vorbesc de locaţii, restul ţine de Guvern, în speţă de ministrul Învăţământului. Noi nu avem nici manualele gata, să nu mai vorbim, prima regulă de bază, pregăteşti manualele. Sunt 3.300.000 de elevi care de  6 luni stau acasă. După manuale au venit promisiunile cu măştile. Ştiţi foarte bine ca şi mine, a venit şi raportul Curţii de Conturi, s-a aflat de unde s-a furat, sute de  milioane de lei, se regăseşte în raport, nu spune Opoziţia. (…) Guvernul României nu a dus nicio licitaţie până la capăt. Am deschis şcolile, nu au primit nici copiii, nici pofesorii, nicio mască de la Guvern, mult promisele măşti”, a afirmat Ciolacu, precizând că s-ar impune demiterea sau demisia ministrului Educației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.