Ciolacu, discuţii cu conducerea UiPath: Le-am spus că nu vrem să inventăm roata, ci să preluăm un model internaţional de succes în privinţa digitalizării infrastructurii informatice de stat

0
204

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, în urma unor discuţii cu conducerea companiei UiPath, că autorităţile române vor să înveţe din experienţa acesteia şi din modelele de lucru cu sectorul public din ţări avansate tehnologic precum Singapore sau Statele Unite. 

”M-am bucurat să discut azi cu conducerea UiPath, liderul mondial în automatizarea software şi o companie creată în România, despre soluţiile necesare pentru a digitaliza sistemele informatice ale statului. Am avut un dialog extrem de deschis şi de pozitiv cu Daniel Dines şi echipa sa, convenind să lucrăm în continuare împreună. Vrem să învăţăm din experienţa şi modelele de lucru ale UiPath cu sectorul public din ţări avansate tehnologic precum Singapore sau Statele Unite. Le-am spus că nu vrem să inventăm roata, ci să preluăm un model internaţional de succes în privinţa digitalizării infrastructurii informatice de stat”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului.

Acesta spune că are încredere în colaborarea pe termen lung cu această companie.

”Am certitudinea că UiPath va fi unul dintre partenerii noştri de termen lung în această privinţă şi cred că este firesc ca România să se bazeze pe Daniel Dines şi tinerii săi, care au construit, cu energie, disciplină şi multă pricepere, un gigant tehnologic care valorează miliarde de dolari”, a adăugat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.