Ciolacu, după ce Clotilde Armand a cerut prelungirea stării de alertă: Culmea nesimţirii ca din concediu să ceri stare de alertă

Marcel Ciolacu a răbufnit după ce Clotilde Armand a cerut prelungirea stării de alertă sanitară în sectorul 1. Liderul PSD a declarat la România Tv că luni dimineaţă se va întâlni cu juriştii partidului şi va face plângere penală.

„Doamna Clotilde creeaza un colaps in Sectorul 1. Ne trezim cu sobolani, nu respecta un cotract, ea singura isi creeaza o stare de alerta. Unde mai este legea in Romania si cum mai este ea aplicata?

Culmea nesimtirii ca din concediu sa ceri stare de alerta.

Mâine dimineață am întâlnire cu juriștii partidului. Facem plângere penală și domnului prefect să vedem cu drept, în ce calitate, a dat stare de alertă, stare de alertă provocată de primarul Clotilde Armand. Deci ea țipă că se luptă cu mafia, ea face contracte după bunul plac, stă în mormane de gunoi în cel mai bogat sector, iar tu, prefect te apuci să dai stare de alertă. Pe ce bază?! Ce este asta? Cumva un aranjament?”, a declarat Marcel Ciolacu duminică seară la România Tv.

STAREA DE ALERTĂ pe raza Sectorului 1 – PRELUNGITĂ de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati