Ciolacu îi răspunde primarului Nicuşor Dan, după ce a spus că Guvernul a tăiat din bugetul Capitalei: ”N-am tăiat nimic, cred că este o eroare”

Premierul Marcel Ciolacu i-a răspuns, vineri, primarului Nicuşor Dan, după ce acesta a spus că Guvernul a tăiat fără nicio justificare 620 de milioane lei din cotele din impozitul pe venit pentru Capitală, iar acest lucru va afecta investiţiile, el afirmând că ”nu a tăiat nimic şi că primarul e un pic în eroare”.

Cu privire la aprobarea bugetului de stat pe 2024, premierul i-a răspuns primarului Capitalei care vorbise despre tăieri la bugetul municipiului.

  • „Eu nu am tăiat nimic de la nimeni. N-am tăiat nimic, cred că este o eroare. Îmi cer scuze, dar nu prea îl urmăresc. Dar cine e dânsul? A, la dânsul vă refereați! (N.R. la Nicușor Dan) O să verific dacă este ceva adevărat.”, a spus Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, întrebat dacă în 2024 România va avea un buget de avarie, Ciolacu a spus că, la un buget cu 7,3% investiţii, buget care a cuprins absolut tot, „nu înţelege avaria”.

„E adevărat, ne trebuie o performanţă mai bună şi la ANAF, şi la Vamă, venim deja cu decizii în ceea ce priveşte digitalizarea ANAF cu un proiect, până în luna martie”, a afirmat Ciolacu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati