Ciolacu îl atacă pe Nicuşor Dan, după concedierea şoferilor STB: ”Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice!”

Liderul PSD Marcel Ciolacu intrevine în protestul angajaților STB și le cere autorităţilor responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situaţiei create de o administraţie incompetentă, dar revanşardă. În același timp, el îl acuză pe primarul Capitalei că, în loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaţilor STB, directorii lui au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport bucureştene.

”Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti – parc auto corespunzător care să asigure siguranţa şi confortul călătorilor, dar si condiţii mai bune de muncă, directorii lui Nicuşor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport bucureştene”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Marcel Ciolacu ”solicită autorităţilor responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situaţiei create de o administraţie incompetentă, dar revanşardă”.

”Răzbunarea nu rezolvă siguranţa transportului zilnic a sute de mii de oameni! Şi nici lipsa condiţiilor decente de transport aşteptate de locuitorii Capitalei!”, a mai spus el.

Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti protestează la sediul Societăţii de Transport Bucureşti STB SA din B-dul Dinicu Golescu, nr. 1, ca urmare a „abuzurilor conducerii societăţii privind concedierea unui număr de peste 222 conducători de vehicule chiar în Săptămâna Patimilor”, pe motiv că aceştia au solicitat public respectarea CCM STB SA, condiţii de muncă mai bune, bază materială care să asigure siguranţa şi confortul călătorilor.

În același timp, sindicaliştii de la Confederaţia Cartel Alfa îşi exprimă solidaritatea faţă de angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti STB SA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati