Ciolacu: Nu e rău ca, pentru prima oară, PSD să vină cu altă propunere de prim-ministru

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că PSD ar trebui să propună pentru funcția de premier o altă persoană decât preşedintele partidului, evitând să precizele numele persoanei pe care ar putea să o susțină pentru această funcție.

„Sunt foarte mulţi colegi care se încadrează în profilul de a fi primul ministru pe 6 decembrie. Nu am luat o hotărâre în acest moment în interiorul partidului. Nu are rost să facem speculaţii. (…) Nu cred că asta îi interesează acum pe români, pe cine va propune PSD pe 6 decembrie”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

PSD îi susţine pe Alexandru Rafila şi pe Leonard Azamfirei pentru portofoliile de la Sănătate şi Educaţie, a precizat Ciolacu, afirmând că „o propunere foarte serioasă” ar putea fi și susținerea fostul premier Sorin Grindeanu în fruntea Executivului.

„Eu am o viziune un pic diferită. De când am ajuns preşedintele partidului am spus că eu nu cred în tătuci şi că un singur om trebuie să gestioneze absolut tot. Cred că e un moment în care şi Partidul Social Democrat trebuie să aibă o altă abordare. E un moment dificil prin care trece România. Prima provocare este sănătatea, pe urmă o să urmeze educaţia şi economia şi cred că nu este rău ca pentru prima oară PSD să vină cu altă propunere de prim ministru, nu cel care este şi preşedintele partidului”, a adăugat liderul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati